Vlastní výroba nábytku

Nábytek Rovder - kvalitní nábytek z masívu

Nájdete nás aj v našich showroomoch

0

Vlastní výroba nábytku na Slovensku


 Vlastní výroba nábytku na Slovensku

Vlastní výroba nábytku na Slovensku se v současnosti těší stále větší oblíbenosti. Naše firma Rovder, která je rodinným podnikem s více než 30 letou tradicí výroby nábytku z masivu na Slovensku, je vynikajícím příkladem toho, jak lze úspěšně kombinovat tradici s moderními technologiemi. Naše práce se dřevem je vášní a zároveň celoživotním posláním už pro tři generace.

Tato vášeň a oddanost se projevuje v kvalitě našich výrobcích a právě proto vás naše výrobky zaujmou i trvanlivostí, která je zajištěna výběrem kvalitního dřeva.

Výrobky naší firmy Rovder jsou vyrobeny z masivního dřeva a jsou charakteristické svojí precizní prací a detailním zpracováním. Všechny výrobky jsou poctivě vyrobeny na Slovensku a vynikají svojí kvalitou, trvanlivostí a jedinečným designem. Jako Slovenský výrobce nábytku si zakládáme na vysokém standardu kvality a používáme jen nejlepší materiály, které jsou ekologicky šetrné a zároveň zaručují dlouhou životnost produktů.

 

Náš sortiment nabízí rozmanité druhy nábytku jako jsou postele, stoly, skříně, komody a mnoho dalších výrobků. Kromě toho nabízíme individuální řešení, která jsou přizpůsobena potřebám a vkusu každého zákazníka.

 

Pokud hledáte kvalitní Slovenský nábytek, Rovder je výrobce, kterému můžete důvěřovat. Díky své dlouholeté tradici a zkušenostem v oblasti výroby nábytku, se snažíme přinášet stále nová inovativní řešení do svého sortimentu. Naším cílem je nabízet zákazníkům nábytek, který splňuje nejvyšší nároky na kvalitu, design a pohodlí.

 

 

Souvisejíci produkty

Buková patrová postel Junior 1

Buková patrová postel Junior 1

16 145Kč Ex Tax: 13 343Kč

Dubová patrová třílůžko Junior

Dubová patrová třílůžko Junior

34 500Kč Ex Tax: 28 512Kč

Buková patrová postel Junior s policemi

Buková patrová postel Junior s policemi

20 215Kč Ex Tax: 16 707Kč